masca_de_par_cu_ulei_de_ricin

Uleiul de ricin şi uleiul de cocos sunt uleiurile pe care eu le folosesc cel mai des pentru îngrijirea părului. Datorită compoziţiei lor bogate în acizi graşi, aceste uleiuri sunt ideale în prepararea a numeroase măşti de păr. Efectul lor asupra părului se vede de la prima aplicare: este mai catifelat, mai gros şi mai hidratat.

Eu folosesc aproape zilnic placa de îndreptat părul, astfel că un tratament săptămânal aplicat pe păr, previne despicarea şi degradarea firelor de păr din cauza căldurii. Pentru masca mea de păr preferată trebuie:  o jumătate de ceaşcă de ulei de ricin, 4 linguri de ulei de cocos şi 2 linguri de ulei de măsline.

Este foarte simplu de aplicat: se amestecă cele 3 uleiuri şi se aplică masca pe părul umed (după ce acesta a fost pieptănat bine în prealabil). Se prinde părul sub o cască de duş sau prosop şi se lasă să acţioneze toată noaptea. Dimineaţa se spală bine părul pentru a îndepărta tot uleiul.

Vă sfătuiesc şi pe voi să faceţi această mască de păr. Uleiul de ricin şi uleiul de cocos nu trebuie să vă lipsească din casă dacă vreţi să aveţi un păr sănătos şi puternic. Alte reţete de măşti de păr cu ulei de ricin găsiţi în articolul de aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s