art.par.1

Grija pentru părul nostru este din ce în ce mai întâlnită. Vrem să avem o podoabă capilară cât mai sănătoasă şi unde mai punem că ne dorim să arătăm şi foarte bine.

Sănătatea  părului nostru, a corpului în general trebuie să reprezinte scopul principal. Atunci când nu te simţi bine în pielea ta rişti să creezi atât altora, dar mai ales ţie, un disconfort psihic, fizic.

Legat de părul gras am găsit aici o serie de informaţii utile care m-au interesat. Cum mă includ în categoria persoanelor care au probleme cu părul am zis să acord atenţie celor scrise.

Desigur că părul devine gras sau este gras din cauza unor motive destul de bine întemeiate. O preocupare mai atentă faţă de aspectul şi hidratarea părului ar diminua toate aceste probleme şi nemulţumiri apărute.

Ne plângem că nu ne stă bine părul, însă în acelaşi timp, nici nu îl îngrijim cum trebuie. Părul gras este un păr sensibil.

Nici fetele care au părul drept şi firul gros, nici cele care au părul creţ şi firul subţire, nu sunt ferite de apariţia unei secreţii de sebum care ar putea genera un aspect ciudat şi poate chiar nesănătos al podoabei noastre capilare.

Aşadar, fetelor, pentru a trata părul gras, este bine să ne informăm despre ceea ce trebuie să facem. Nu ne trebuie nimic în afară de mai mult interes şi voinţa faţă de îngrijirea personală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s