Bună,

De ceva vreme tot încerc să scriu un articol pentru viitorele mirese şi iată că am reuşit . Dacă se apropie ziua în care va vea loc unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa voastră, atunci trebuie să străluciţi. Părul şi rochia sunt cele mai importante accesorii care vă vor scoate în evidenţă frumuseţea.

Coafuri  lejere, finisate sau rebele! Acestea te vor face să ai un look demn de invidiat şi chiar elegant. Dacă ai părul lung, atunci alege coafuri cu bucle lejere sau coafuri cu împletituri.

Încearcă coafurile cu onduleuri relaxante. Acest tip de frizură se potriveşte perfect în combinaţie atât cu rochiile cu mânecă lungă, cât şi cu cele fără bretele sau umerii lăsaţi.

Pe internet se pot găsi diferite tutoriale despre cum se poate realiza o astfel de coafură, astfel că ea se poate face chiar şi de acasă.  Dacă nu, specialistul te va ajuta să ai un look de invidiat.

Alte coafuri de nuntă pentru  părul lung:

Coc spaniol – cu ajutorul lui vei transmite atât simplitate, cât şi eleganţă;

Coafura cu împletituri – modul în care sunt aranjate suviţele de păr garantează rezultatul unei coafuri excelente fie pentru ziua în care vei fi mireasă;

Coafura cu părul despletit – dacă vrei să îşi laşi părul liber, atunci poţi să realizezi nişte bucle lejere şi să alegi o anumită cărare. Va da un aspect avantajos look-ului tău.

fotorcreated-8

Tu ce coafură vei alege pentru ziua nunţii tale?

Hugs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s